Onze ruime vakantiewoning is standaard uitgerust voor 4 volwassenen, maar eventueel kunnen er 6 volwassenen overnachten door gebruik te maken van de tweepersoons slaapbank in de woonkamer. In de slaapkamers is voldoende ruimte voor het bijplaatsen van een kinderbedje.

Begane grond
De woning heeft een zeer ruime woonkamer met luxe keuken en openslaande deuren naar een eigen terras. Op de begane grond is ook een ruime badkamer die net als de keuken in 2014 geheel nieuw geplaatst is. De badkamer heeft van een ligbad en een douche.

Eerste verdieping
De woning heeft twee slaapkamers op de eerste verdieping, ieder met een tweepersoons bed. Beide slaapkamers hebben een eigen wastafel. Er is in de slaapkamers voldoende ruimte om een babybedje bij te plaatsen. Op de eerste verdieping vindt u ook een apart toilet.

Terras en tuin
Bij de vakantiewoning horen een ruim terras een aangrenzende tuin waar u gebruik van kunt maken.

Kindvriendelijk
Kinderen zijn van harte welkom in ons vakantiehuis. U kunt bij ons een babybedje, kinderstoel en box lenen. De slaapkamers zijn ruim genoeg voor het bijplaatsen van een bedje. De vijver die u op de foto’s naast het huisje ziet liggen, heeft 10 centimeter onder de oppervlakte een rooster. Kinderen kunnen dus nooit diep in het water vallen.

Geen huisdieren
Het meenemen van huisdieren naar ons vakantiehuis is helaas niet toegestaan.

Schilderatelier Jan Broeze
De voorzijde van het huis is ingericht als schildersatelier en behoort niet tot de vakantiewoning. Het atelier kan eventueel wel beschikbaar gesteld worden aan schildersgezelschappen die in het vakantiehuis overnachten.
Kunstschilder Jan Broeze woonde en werkte tijdens zijn leven in dit atelier. Zijn familie is de voormalige eigenaar van erf Koarjan, het erf waar ook de vakantiewoning onderdeel van is.